Kepti šonkauliukai baltame vyne su pomidorų padažu
- Sausas baltas vynas , 1 stiklinė
- Sojos padažas , 4 valgomieji šaukštai
- Česnako galva , 1 vienetas
- Druska , 1 žiupsnelis
- Grūsti juodieji pipirai , 1 arbatinis šaukštelis
- Pomidorų padažas , 1 stiklinė
- Šonkauliukai , 0,5 kilogramo
Marinatui skirtus produktus sumaišiau dubenyje. Nuluptas česnako skilteles supjausčiau išilgai kiekvieną į 4 dalis. Šonkauliukus, jei dar nesupjaustyti, supjausčiau po kauliuką atskirai.
Sudėjau į dubenį su marinatu ir išmaišiau, kad marinatas vienodai pasiskirstytų. Taip paruoštą mėsą palikau parai marinuotis. Jei labai skubiai reikia pagaminti - palikite mažiausiai 12 val.
Kepiau 190 laipsnių orkaitėje 50 min., kepimo indą uždengusi folija, kad pasitroškintų. Iškepusius patiekiau su spagečiais, konservuotais kukurūzais ir svogūnų laiškais.
SKANAUS !
- Komentuoti

turejo buti žiupsnelis :) chi chi chi

stikline druskos????!!

Ačiū Jums už gerą žodį ;)

Si recepta as jau isbandziau radusi Jusu tinklarastyje.
Tikrai puikiai viskas pavyko ir buvo skanu.
Panašūs receptai
Daugiau receptųBananų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos greičiau pernokina bananus.
Rodyti kitą patarimą