Greita paieška
Receptai
Draugai
Kepti vištienos maltiniai
Kategorijos:
Paukštiena, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
74 g vištienos,
18 g pyrago,
22 g pieno,
3 g sviesto,
0.5 kiaušinio,
10 g maltų džiuvėsėlių,
13 g lydyto sviesto,
150 g priedo, žalumynų, druskos.Mėsą nulupkite nuo kaulų ir du kartus sumalkite su piene išmirkytu ir išspaustu pyragu. Dar kartą permalę, dėkite sviesto, druskos ir išminkykite. Iš masės darykite nedidelius maltinukus, apvoliokite džiuvėsėliais ir iškepkite įkaitintame svieste.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Mišrainė gražiau ir skaniau atrodys, jei kiekvieną daržovių rūšį apipilsite aliejumi ir tik po to sumaišysite.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!