Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti vištienos maltiniai

Kepti vištienos maltiniai
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 74 g vištienos,
    18 g pyrago,
    22 g pieno,
    3 g sviesto,
    0.5 kiaušinio,
    10 g maltų džiuvėsėlių,
    13 g lydyto sviesto,
    150 g priedo, žalumynų, druskos.

  2. Mėsą nulupkite nuo kaulų ir du kartus sumalkite su piene išmirkytu ir išspaustu pyragu. Dar kartą permalę, dėkite sviesto, druskos ir išminkykite. Iš masės darykite nedidelius maltinukus, apvoliokite džiuvėsėliais ir iškepkite įkaitintame svieste.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mišrainė gražiau ir skaniau atrodys, jei kiekvieną daržovių rūšį apipilsite aliejumi ir tik po to sumaišysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pievagrybių žiedinių kopūstų troškinys Burokėlių salotos Troškintos kiaulienos kepenėlės Faršu įdarytos paprikos Nugarinės šašlykas Pikantiškas kepsnys iš karkos - "Banginis"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!