Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptos po folija vištų kulšelės

Keptos po folija vištų kulšelės
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištiena, (kulšelės, be odos ir kaulų) , 10 vienetų
  • Medus , 2 valgomieji šaukštai
  • Apelsinas, (dideli arba sultys) , 2 vienetai
  • Česnakas , 5 skiltelės
  • Prieskoninės žolelės
  • Druska
  • Bulvės , 6 vienetai
  • Pomidorai, (čeri, geltonieji, pagal poreikį)
  • Pipirai
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną ištrinti česnaku ir apibarstyti druska bei pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis. Pasidaryti marinatą – medų ir apelsino sultis išplakti. Apipilti vištieną. Palikti pasimarinuoti valandą.

  2. Vištieną ištrinti česnaku ir apibarstyti druska bei pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis. Pasidaryti marinatą – medų ir apelsino sultis išplakti. Apipilti vištieną. Palikti pasimarinuoti valandą.

  3. Kai vištiena pasimarinuos, gabaliukus sudėti į stiklinį indą, ant viršaus suguldyti bulves.

  4. Kepti 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Patiekti su geltonaisiais čeri pomidoriukais. Skanaus.

Receptą atsiuntė silva
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Dešrelės su bulvėmis Mėsos troškinys su daržovėmis Burokėlių mišrainė su majonezu Šviežių kopūstų sriuba Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!