kiauliakojis
plono kiaulienos lasinio palties 40 cm * 35 cm mazdaug, kliaules koju, morku, druskos, zirneliu ir prieskoniu.
i lasinies "laksta" sudeti nupjaustytas skureles, mesyte nuo koju. Pabarstyti prieskoniais. pipirais ir druska. Per vidurį sudėti žirnelius ir morkas. Viską susukti spaudžiant. Suvynioti i politileno plevelę, po to į baltą medžiagą ar paklode. perrišti. Verdame 2 valandss. Po to paslegiam (geriausiai per nakti).
- Komentuoti

ir koja tinka ir karka, kai koja kiaules darineji, isimi visu skauliukus, tik nagelius palieki, labai grazus vaizdas buna.

Gal čia ne kojas, o karkas reikia imt?

na aisku biskuti apdega,bet,tik nereikia visiskai sudegint,kept kol labai,labai gerai apskrus,jai ir kiek daugiau apdega nesijaudink,kepimo skonio visuomet ygauna mesyte. bent jau pas mus visoj seimoj sitaip gaminam vyniotinius,visiems patinka,tiesiog rei

tikrai reiks isbandyt,o tas skuduras neapdenga?

buna labai skanu,tik reik gerai apkepint is visu pusiu ,netinget pavartyt. gan keistai skamba jog su skuduru reikia kept,bet apkepa per skurly skurike buna traskesne. na pabandyt tiesiog reikia. mano mociute visa laik taip vyniotinius gamindavo,kaip bedar

i laksta dedu riebesnio farso,su prieskoniais,biskuti morkyciu,suvinioju viska y skudura,greitpuody verdu apie 45 min, isemus paslegiu nakciai,ir paskui,su visu skurliu neisvyniojus vyniotiny kepu orkaitej ,kol gerai apkeps,sesnako skilteles dar keles ide

niekada nesu kepus vyniotinio apart netikrus zuikius, ar farso vyniotinius. gal gali smulkiau papasakot kaip ji darai? ar recepta idet?

as tai nesuku y plevele suku tik i skudura,palaikau per nakt paslegta ir paskui apkepu orkaitej,skanumelis tai fantastiskas,kepant dar idedu i bleka kelias cesnako skilteles

tikrai taip

nieko ner skaniau uz naminius vyniotinukus.
Panašūs receptai
Daugiau receptųSorų košė nebus karti ir pilkos spalvos, jei prieš verdant kruopas gerai nuplausite.
Rodyti kitą patarimą