Greita paieška
Receptai
Draugai

Kniaudiškės troškinys

Kniaudiškės troškinys
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Gaminimo instrukcija:
  1. 200g jautienos,30g morkos,svogūnas,aliejaus,prieskoniai,sultinio 100g,raudonas sausas vynas 20g,dž.obuoliai 70g,grietinė 40g,bulvėa 70g,druska.

  2. Jautiena gabalėliais supjaustoma,pabarstoma prieskoniais.Pridėti kvadratėliais supjaustytas morkas,svogūnas ir pakepinti.
    Palaipsniui praskiedžiama sultiniu,kai apkeps daržovės.Sudėti nuplautis dž.obuolius,troškinti kol mėsa ir obuoliai suminkštės,tik tada supilti vyn,po to grietinę.
    Bulves atskirai išvieri ir sudėti ant viršaus.

Komentarai1
Agne Apanasenko

Aš kartais vietoj džiovintų obuolių naudoju,džiovintas slyvas-labai skanu :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant kiaušiniai nesutrūks, jei į verdantį vandenį įdėsite metalinį šaukštą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminės obuolių sultys žiemai Žemaičių blynai su faršu Įdaryti makaronų vamzdeliai Mėsos troškinys su daržovėmis Nugarinės šašlykas Biskvitinis pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!