Koldūnai iš kukurūzų miltų
- Kukurūzų miltų , 600 gramų
- Kiniškas kopūstas , 1 kilogramas
- Svogūnų laiškai , 50 gramų
- Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas , 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas , 3 skiltelės
- Druska
- Pipirai
Žalias kiniškas salotas smulkiai supjaustykite, užmerkite šaltame vandenyje, kad pašalintumėte kartumą. Po to pakepinkite aliejuje, užpilkite sojų padažu, suberkite česnakus, pipirus, smulkintus svogūnų laiškus, pabarstykite druska.
Iš kukurūzų miltų ir virinto vandens suminkykite tešlą. Tešla turi būti kieta, tada virdami koldūnai nesutrūkinės. Tešlą iškočiokite į 3-4 mm storio lakštą, supjaustykite keturkampiais. Dėkite įdarą, ant viršaus uždėkite kitą tešlos keturkampį, užspaudykite kraštus.
Virkite garuose ant stiprios ugnies apie 10 min. po užvirimo. Koldūnus pagardinkite sviestu ir užpilkite sojų padažu.
- Komentuoti

Kiek vandens reikia ant tokio kiekio miltu??
Kodel foto neatitinka recepto aprasymo? Nes foto nepanasi forma pagal aprasyma??? Kaip ar lengvai kociojasi tesla??? Ar tikrai tesla vien is kukuruzu miltu tinka koldunams??

Gal galite patarti kaip daryti, kad kukuruzu miltai suliptu i tesla, o nebutu kose?
Panašūs receptai
Daugiau receptųDėdamos į tešlą razinas, apvoliokite jas miltuose. Tuomet jos vienodai pasiskirstys tešloje.
Rodyti kitą patarimą