Greita paieška
Receptai
Draugai
Krevetės grietinėlės padaže
Kategorijos:
Makaronai ir ryžiai, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Padažui:
- Česnakas , 2 skiltelės
- Sviestas , 80 gramų
- Brendis , 100 mililitrų
- Grietinėlė, 35 % riebumo , 200 mililitrų
- Petražolės , 1 sauja
- Druska , 3 žiupsneliai
- Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Garnyrui:
- Makaronai , 250 gramų
Reikės:
- Krevetės be kevalo , 300 gramų
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Ant sviesto pakepiname smulkiai supjaustytą česnaką.
Sudedame krevetes, susmulkintas petražoles pakepiname 2 minutes kartu su česnaku.
Supilame grietinėlę, brendį (vietoj brendžio galima naudoti baltąjį vyną), apibarstome druska, pipirais ir pakepiname dar apie 2 minutes.
Išverdame makaronus (tinka spagečiai, šiaudeliai ir t.t.).
Patiekiame krevetes su padažu kartu su makaronais. Skanaus!
Receptą atsiuntė Loreta
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Daržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!