Greita paieška
Receptai
Draugai

Krutinėlė morkų patale

Krutinėlė morkų patale
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 8

Gaminimo instrukcija:
  1. krutineles;
    morku;
    poro;
    prieskoniu;
    aliejaus;
    4 saukstu grietines.

  2. juostelemis pjaustyta krutinele paprieskoniuojame ir dedame i keptuve kepti.Po kokiu 5 min.sudedame tarkuotas morkas ir patroskiname dar 10 min. Tada sudedame porus pjaustytus ir grietine ir dar patroskiname 5 min.Dabar jau galima valgyti.

Komentarai8
Laima

o aš dedu viską kartu - ir tarkuotas morkas, ir vištienos krūtinėlę. Viskas gaunasi, kuo puikiausiai! Krūtinėlė labai greitai išsitroškina. Pabaigai - truputėlį įpilu grietinėlės. Labai skaunus padažiukas gaunasi.

Lina Žebrauskienė

daugiau tai ne maziau :))

nijole

Čia jau matau du visai skirtingus patiekaliukus

Lina Žebrauskienė

krutinele gaminama neilgai, todel vistiek buna minksta.Nors kiekvienam gamintojui savo:)

Administrator

o apkepe prieskoniai ir kiti juoduliukai?? pavirta vista bus minkstesne ;)

Lina Žebrauskienė

aliejaus reikia tik sauksto, o per ta laika kol desi grietine, jo nelieka nei laso :)

Administrator

krutinele aliejuje kepti? jei taip tai aliejus su grietine nelabai kaip atrodyt gali.. siulyciau vista kaip as visad darau is pradziu apkepti is isores, tada nupylus alieju i keptuve ipilti vandens ir virti tol kol isvirs be abejones ;) o paskui vandeni n

Vita Macienė

gražus mėsytes ir daržovių derinys:)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos skatina agurkų vytimą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mėsos troškinys su daržovėmis Kondensuoto pieno ir kriaušių pyragas Zrazai su trimis įdarais Folijoje kepta vištiena Česnakinis padažas kebabams Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!