Krutinėlė morkų patale
krutineles;
morku;
poro;
prieskoniu;
aliejaus;
4 saukstu grietines.
juostelemis pjaustyta krutinele paprieskoniuojame ir dedame i keptuve kepti.Po kokiu 5 min.sudedame tarkuotas morkas ir patroskiname dar 10 min. Tada sudedame porus pjaustytus ir grietine ir dar patroskiname 5 min.Dabar jau galima valgyti.
- Komentuoti

o aš dedu viską kartu - ir tarkuotas morkas, ir vištienos krūtinėlę. Viskas gaunasi, kuo puikiausiai! Krūtinėlė labai greitai išsitroškina. Pabaigai - truputėlį įpilu grietinėlės. Labai skaunus padažiukas gaunasi.

daugiau tai ne maziau :))

Čia jau matau du visai skirtingus patiekaliukus

krutinele gaminama neilgai, todel vistiek buna minksta.Nors kiekvienam gamintojui savo:)

o apkepe prieskoniai ir kiti juoduliukai?? pavirta vista bus minkstesne ;)

aliejaus reikia tik sauksto, o per ta laika kol desi grietine, jo nelieka nei laso :)

krutinele aliejuje kepti? jei taip tai aliejus su grietine nelabai kaip atrodyt gali.. siulyciau vista kaip as visad darau is pradziu apkepti is isores, tada nupylus alieju i keptuve ipilti vandens ir virti tol kol isvirs be abejones ;) o paskui vandeni n

gražus mėsytes ir daržovių derinys:)
Panašūs receptai
Daugiau receptųAgurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos skatina agurkų vytimą.
Rodyti kitą patarimą