Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
- Lašišos filė , 800 gramų
- SANTA MARIA aitriosios paprikos , 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
- SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje , 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, žieminiai , 3 vienetai
- Agurkai, supjaustytas kubeliais , 1 vienetas
- Avokadai, supjaustyti kubeliais , 2 vienetai
- Krapai, smulkinti , 1 pundelis
- Laimas, sultys , 1 vienetas
- Rozmarinės salotos , 0,5 pundelio
- Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
- SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje
Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis. Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius. Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.
Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų. Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais. Pakaitinkite aliejų ir apie 3–4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.
Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis. Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu. Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųOmletas bus skanus ir purus, jei į jau išplaktus ir paruoštus kepti kiaušinius įpilsite šaukštą aliejaus.
Rodyti kitą patarimą