Greita paieška
Receptai
Draugai
Lašiša su grietinėlės padažu
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Padažui:
- Grietinėlė, 35 % riebumo , 200 gramų
- Vanduo , 150 mililitrų
- Svogūnų laiškai , 1 pundelis
Marinatui:
- Citrinos sultys , 3 valgomieji šaukštai
- Druska , 2 žiupsneliai
- Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Papuošimui:
- Salotos , 2 gūželės
Garnyrui:
- Ryžiai , 150 gramų
Reikės:
- Lašišos filė , 500 gramų
- Aliejus , 50 mililitrų
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Išverdame ryžius.
Lašišos filė supjaustome į norimo dydžio gabalėlius. Įtriname druska ir pipirais. Apšlakstome 2 valgomaisiais šaukštais citrinos sulčių.
Lašišos gabalėlius palaikome apie 20 - 30 minučių ir kepame orkaitėje, keptuvėje arba išverdame.
Į indą supilame grietinėlę, vandenį, įberiame druskos, pipirų, supjaustytus svogūnų laiškus ir kelias minutes nuolat maišydami kaitiname ant ugnies apie 3-5 minutes.
Iškeptus lašišos gabalėlius sudedame į lėkštę ant salotų lapų, galima apšlakstyti likusiomis citrinų sultimis, įdedame ryžių ir užpilame grietinėlės padažu. Skanaus:)
Receptą atsiuntė Rena
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!