Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašiša su grietinėlės padažu

Lašiša su grietinėlės padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 200 gramų
  • Vanduo , 150 mililitrų
  • Svogūnų laiškai , 1 pundelis
Marinatui:
  • Citrinos sultys , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Papuošimui:
  • Salotos , 2 gūželės
Garnyrui:
  • Ryžiai , 150 gramų
Reikės:
  • Lašišos filė , 500 gramų
  • Aliejus , 50 mililitrų
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išverdame ryžius.

  2. Lašišos filė supjaustome į norimo dydžio gabalėlius. Įtriname druska ir pipirais. Apšlakstome 2 valgomaisiais šaukštais citrinos sulčių.

  3. Lašišos gabalėlius palaikome apie 20 - 30 minučių ir kepame orkaitėje, keptuvėje arba išverdame.

  4. Į indą supilame grietinėlę, vandenį, įberiame druskos, pipirų, supjaustytus svogūnų laiškus ir kelias minutes nuolat maišydami kaitiname ant ugnies apie 3-5 minutes.

  5. Iškeptus lašišos gabalėlius sudedame į lėkštę ant salotų lapų, galima apšlakstyti likusiomis citrinų sultimis, įdedame ryžių ir užpilame grietinėlės padažu. Skanaus:)

Receptą atsiuntė Rena
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šviežių kopūstų sriuba Abrikosų pyragas Nugarinės šašlykas Biskvitinis pyragas Spageti makaronų apkepas Sluoksniuotos tešlos pyragėliai "Ananasai tešloje"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!