Lengvai paruošiami blynai
- Miltai , 300 gramų
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Cukrus , 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska , 1 žiupsnelis
- Pienas , 200 mililitrų
- Sviestas , 1 arbatinis šaukštelis
- Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Visus ingredientus sumaišyti dubenyje. Gautą tešlą palikti 5 min. pastovėti.
Keptuvę patepti sviestu, dėti po šaukštą tešlos ant karštos keptuvės.
Pasirodžius burbuoliukams ant blyno juos paversti.
- Komentuoti

kad netepri keptuve, reikia ideti sauksta aliejaus i mase:)

Ka tik issikepiau siuos blynelius. Skonis tikrai geras. Viena blyno puse gavosi tokios pacios spalvos kaip parodyta, o kita vistiek nesigavo. O del pakilimo, tai turbut cia nuo sodos priklauso. beje kepiau be jokiu riebalu, nes tik taip blynas graziai tol

as tai vietoj pieno pili kefyro, ir gaunasi kaip nuotraukjoje , bet kepant nereikia alejaus :)

Man patiko, tikrai gerai gaunasi :)

ka tik issikepiau nezinau delko nesigauna tokie kaip per video ir per foto tokios spalvos ir lygus. Kai kuriuose matese,bet labai mazai. bet skanus,man patiko

nuostabus blinai, tiesiog nuostabus!!!
Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.
Rodyti kitą patarimą