Greita paieška
Receptai
Draugai

Lengvi, greiti ir skanūs lietiniai

Lengvi, greiti ir skanūs lietiniai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Apelsinai , 1 vienetas
  • Sviestas , 60 gramų
Tešlai:
  • Kiaušinis , 2 vienetai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Miltai , 4 stiklinės
  • Pienas , 4 stiklinės
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti su druska. Supilti pieną, nuolat maišant po truputį suberti miltus. Galiausiai į tešlą įmaišyti aliejaus. Stiklinės apie 120-140 ml talpos. Jei tešla per tiršta ar per skysta ne bėda - įberkite daugiau miltų arba įpilkite šiek tiek pieno.

  2. Lietinius blynus kepti kaip įprasta; pilti pora šaukštų į keptuvę per visą plotį.

  3. Iškepusius blynus patiekiame su padažu: ištirpinti sviestą keptuvėje, suberti sutarkuotą apelsino žievelę. Pakepinti 2 min. Po to supilti apelsinų sultis, apie 100 ml. Gerai išmaišyti.

Komentarai2
as

aivaras ... tau reikia tu ir daryk,cia nekniaukias ...

Aivaras

Su varske saldzia reikia daryt :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Bulvės keptos folijoje Kiaulienos nugarinė su sūriu Silkė su cinamonu Naminė pica Pūsti jogurtiniai blyneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!