Lengvi, greiti ir skanūs lietiniai
- Apelsinai , 1 vienetas
- Sviestas , 60 gramų
- Kiaušinis , 2 vienetai
- Druska , 1 žiupsnelis
- Miltai , 4 stiklinės
- Pienas , 4 stiklinės
- Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
Kiaušinius išplakti su druska. Supilti pieną, nuolat maišant po truputį suberti miltus. Galiausiai į tešlą įmaišyti aliejaus. Stiklinės apie 120-140 ml talpos. Jei tešla per tiršta ar per skysta ne bėda - įberkite daugiau miltų arba įpilkite šiek tiek pieno.
Lietinius blynus kepti kaip įprasta; pilti pora šaukštų į keptuvę per visą plotį.
Iškepusius blynus patiekiame su padažu: ištirpinti sviestą keptuvėje, suberti sutarkuotą apelsino žievelę. Pakepinti 2 min. Po to supilti apelsinų sultis, apie 100 ml. Gerai išmaišyti.
- Komentuoti

aivaras ... tau reikia tu ir daryk,cia nekniaukias ...

Su varske saldzia reikia daryt :)
Panašūs receptai
Daugiau receptųPrieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.
Rodyti kitą patarimą