Lietiniai
- Miltai , 13 valgomųjų šaukštų
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Vanduo , 0,5 litro
- Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
- Druska , 1 žiupsnelis
- Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Visus ingredientus išmaišome iki vientisos masės.
Tešla turi gautis skysta.
Pilti 2-3 šaukštus į įkaitintą keptuvę ir kepti iš abiejų pusių. Blynai turi būti per visą keptuvę.
- Komentuoti

Super geri blyneliai!

kartais nespeju idaryti...:))Maniskiai juos labai gerai su spirguciais kerta.

tai juos jau reikia idarytus valgyt, kitaip nieko nebus.. nespeciau kept.. ;)))

net sakyciau per daug lengvai:)

20 nėra daug, nes jie labai lengvai valgosi

na as tiek darau savo seimynai, todel labai puikiai zinau proporcijas.Iseina apie 20 lietiniu.

oach blyneliai.. ;))) bet geriau prirasyk kokiam kiekiuj cia, nes 13 saukstu miltu ir puse litro vandens tai man pavalgyt jau butu tikrai perdaug.. manau tau irgi.. ;))
Panašūs receptai
Daugiau receptųOmletas bus skanus ir purus, jei į jau išplaktus ir paruoštus kepti kiaušinius įpilsite šaukštą aliejaus.
Rodyti kitą patarimą