Lietiniai blynai su raugintais kopūstais
- Rauginti kopūstai , 250 gramų
- Šoninė, rūkyta , 150 gramų
- Miltai , 2 stiklinės
- Vanduo , 600 mililitrų
- Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
- Druska , 1 žiupsnelis
Miltus skiesti vandeniu tol, kol išmaišius masė taps labai skysta (nuo skystumo vėliau priklausys kokio storumo bus blynai ).
Kol taisotės blynų masę, galite pradėti troškinti kopūstus.
Prieš pradėdami, į kopūstus įpilkite šiek tiek aliejaus ir vandens, taip pat sudėkite supjaustytą šoninę ir laikas nuo laiko pamašydami, troškinkite. Kuomet kopūstai suminkštės, šiek tiek sumažinkite ugnį ir dar patroškinkite pora minučių.
Iškepkite didelius lietinius blynus.
Troškintus kopūstus vyniokite į blynų vidų ir valgykite.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųPirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.
Rodyti kitą patarimą