Lietiniai su dešrelėmis
- Dešrelės , 8 vienetai
- Miltai , 250 gramų
- Pienas , 0,5 litro
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
- Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
Į miltus įmušame kiaušinius, įpilame aliejaus, truputį pieno, įberiame druskos. Viską gerai išmaišome iki vienalytės masės. Supilame likusį pieną.
Iš tešlos iškepame didelius plonus lietinius blynus. Įpjauname nuluptos dešrelės galiukus iš abiejų pusių. Į kiekvieną blyną įsukame po dešrelę taip, kad būtų matomi galai. Apkepame iš abiejų pusių. Patiekiame su šviežiais pomidorais arba daržovių salotomis.
- Komentuoti

gaminau viename bare,įprastas patiekalas,paprastas ir greitai pagaminamas,sotus...

lengva ir skanu :)

taip tiesa-šaunu kai vyrai gamina...

na šaunuolis Alfa:)
Panašūs receptai
Daugiau receptųVirti burokėliai bus skanesni ir turės daugiau vertingų medžiagų, jei juos virsite nesūdytame vandenyje.
Rodyti kitą patarimą