Makaronai su lašiša ir vyno bei grietinėlės padažu
250 g Fetuuccine makaronų (arba bet kokių mėgstamų)
0,5 kg lašišų filė
2 skiltelių česnako
150 g saldžios grietinėlės
100 g balto vyno
150 g brokolių
prieskonių žuviai
trupučio alyvų aliejaus
Makaronus dedame į pasūdytą verdantį vandenį (įpilame truputį aliejaus), verdame 9 min. Susmulkiname česnaką ir pakepiname inde su alyvų aliejumi. Lašišos filė susmulkiname kubeliais, kepame kartu su česnakais bei aliejumi. Pakepinę 2–3 min. pilame vyną, skaniname prieskoniais ir sudėję susmulkintus brokolius patroškiname bei pilame grietinėlę. Su grietinėle dar patroškiname 2–3 min. Paruoštą lašišą su padažu patiekiame ant virtų makaronų. Tai labai lengvas ir sotus maistas vegetarams ar šiaip mėgstantiems žuvį.
- Komentuoti

Vegetarams? Nuo kada zuvis vegetariska? :DDD

Labai skaniai isejo, dekui Ola..:)

skanu
Panašūs receptai
Daugiau receptųŽali pomidorai greičiau prinoks, jei juos sudėsite į dėžę kartu su prinokusiu obuoliu ir uždengsite.
Rodyti kitą patarimą