Greita paieška
Receptai
Draugai
Marinuota ėriena
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Marinatui:
- Baltas vynas , 150 mililitrų
- Alyvuogių aliejus , 100 mililitrų
- Vorčesterio padažas , 5 valgomieji šaukštai
- Actas , 2 valgomieji šaukštai
- Česnakai , 5 skiltelės
- Rozmarinas , 2 valgomieji šaukštai
- Čiobreliai , 1 valgomasis šaukštas
- Druska , 1 žiupsnelis
- Pipirai , 1 žiupsnelis
Reikės:
- Ėriena , 2 kilogramai
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Ėrieną supjaustyti gabaliukais kaip šašlykams arba didesniais gabalėliais kaip kepsniams.
Mėsą įtrinti susmulkintu česnaku, druska, pipirais, rozmarinais ir čiobreliais.
Mėsą sudėti į indelį ir užpilti alyvuogių aliejumi, actu, vorčesterio padažu ir baltuoju vynu.
Uždengus laikyti šaldytuve apie 1-2 paras.
Kepti ant grotelių, laužo arba orkaitėje.
Jei kepsite orkaitėje, kepkite (iki 200 laipsnių temperatūros orkaitėje) apie 50-60 minučių.
Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Pyragas bus puresnis, jei prieš kišdamos į orkaitę, paliksite jį pastovėti ir pakilti 15 -20 min.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!