Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuotas liežuvis šaltam užkandžiui

Marinuotas liežuvis šaltam užkandžiui
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai 1

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Prieskoniai jautienai , 2 žiupsneliai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
  • Citrinos rūgštis , 1 arbatinis šaukštelis
Reikės:
  • Jautienos liežuvis , 1 vienetas
  • Lauro lapai , 3 lapai
  • Vanduo , 0,5 litro
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišome visus prieskonius ir jais gerai ištriname liežuvį.

  2. Į vandenį sudedame citrinos rūgštelę ir gerai išmaisę užpilame liežuvį. Liežuvį marinate paliekame parai.

  3. Pamarinuotą liežuvį išverdame (į vandenį nepamiršti įdėti lauro lapų). Perliejame šaltu vandeniu. Nulupame.

  4. Supjaustome griežinėliais ir patiekiame su majonezu bei žirneliais.

Receptą atsiuntė Povilas
Komentarai1
Sandra

noreciau dabar liezuvio tokio.........mmmmmmmmm

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sausos žaliosios arbatžolės padės nuo pykinimo nėščiosioms, taip pat sergant jūros liga ar važiuojant automobiliu. Arbatžoles reikia kramtyti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šviežių kopūstų sriuba Kopūstų apkepas Žemaičių blynai su faršu Mielinė plonapadės picos tešla Mėsos troškinys su daržovėmis Mišrainė su makaronais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!