Marinuoti agurkai su vyšniomis
- Agurkai , 5 vienetai
- Krapai , 0,5 pundelio
- Vyšnios , 1 sauja
- Actas , 3 valgomieji šaukštai
- Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
- Druska , 1 valgomasis šaukštas
Kiekiai nurodyti 1 litro stiklainiui.
Agurkams nupjauti galiukus. Agurkus sustatyti į stiklainį, sudėti krapus, suberti vyšnias.
Iki viršaus užpilti verdančiu vandeniu, palikti pastovėti 30 minučių.
Vandenį iš stiklainio nupilti į puodą, sudėti druską, cukrų, actą. Užvirinti.
Ką tik užvirusiu marinatu užpilti stiklainį. Pridengti dangteliu. Palikti 30 minučių atvėsti.
Atvėsusius stiklainius sandariai užsukti.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųZomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą