Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuoti pievagrybiai

Marinuoti pievagrybiai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Marinavimas, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pievagrybiai , 700 gramų
  • Vanduo , 300 mililitrų
  • Actas , 70 mililitrų
  • Lauro lapai , 2 vienetai
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodą pilame vandenį, actą, druską, cukrų, pipirus. Išmaišome, užviriname.

  2. Užvirus dedame švarius grybus. Paverdame 5 - 7 minutes. Tuomet dedame česnaką. Išmaišome. Uždengiame ir paverdame dar 5 minutes.

  3. Dedame į švarius stiklainius, viršų užpilame aliejumi, kad susidarytų orui nepralaidi plėvelė ir užsukame. Laikyti šaltai.

Receptą atsiuntė Rugilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Šviežių kopūstų sriuba Žemaičių blynai su faršu Naminė pica Grybų padažas Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!