Greita paieška
Receptai
Draugai
Marinuotos ir grilyje keptos vištos kulšelės
Kategorijos:
Paukštiena, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Marinatui:
- Krapai , 1 pundelis
- Grietinėlė, 20 % riebumo , 500 gramų
- Petražolės , 1 pundelis
- Bazilikai , 1 pundelis
- Čili pipirai , 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska , 2 žiupsneliai
Reikės:
- Vištienos blauzdelės , 1 kilogramas
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Į grietinę įmaišome smulkintus krapus, petražoles ir baziliką.
Vištų blauzdeles įtriname druskos ir čili mišiniu. Po to užpilame grietinės marinatu ir marinuojame apie 12 valandų.
Kepame orkaitėje (apie 1 valandą 185-190 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje.
Receptą atsiuntė Toma
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Ridikėlių salotos įgaus pikantišką skonį, jei jas apibarstysite smulkintais graikiniais riešutais.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!