Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuotos ir grilyje keptos vištos kulšelės

Marinuotos ir grilyje keptos vištos kulšelės
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Krapai , 1 pundelis
  • Grietinėlė, 20 % riebumo , 500 gramų
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Bazilikai , 1 pundelis
  • Čili pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 2 žiupsneliai
Reikės:
  • Vištienos blauzdelės , 1 kilogramas
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Į grietinę įmaišome smulkintus krapus, petražoles ir baziliką.

  2. Vištų blauzdeles įtriname druskos ir čili mišiniu. Po to užpilame grietinės marinatu ir marinuojame apie 12 valandų.

  3. Kepame orkaitėje (apie 1 valandą 185-190 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje.

Receptą atsiuntė Toma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Čenakai Kondensuoto pieno ir kriaušių pyragas Morkų pyragas Sumuštinukai su lašiša ir citrina Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!