Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuotos ir grilyje keptos vištos kulšelės

Marinuotos ir grilyje keptos vištos kulšelės
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Krapai , 1 pundelis
  • Grietinėlė, 20 % riebumo , 500 gramų
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Bazilikai , 1 pundelis
  • Čili pipirai , 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 2 žiupsneliai
Reikės:
  • Vištienos blauzdelės , 1 kilogramas
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Į grietinę įmaišome smulkintus krapus, petražoles ir baziliką.

  2. Vištų blauzdeles įtriname druskos ir čili mišiniu. Po to užpilame grietinės marinatu ir marinuojame apie 12 valandų.

  3. Kepame orkaitėje (apie 1 valandą 185-190 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje.

Receptą atsiuntė Toma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Ridikėlių salotos įgaus pikantišką skonį, jei jas apibarstysite smulkintais graikiniais riešutais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kiaulienos nugarinė su sūriu Biskvitinis pyragas Žemaičių blynai su faršu Žuvies vyniotinis Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!