Greita paieška
Receptai
Draugai
Mėsos ir porų sriuba
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Mėsa, malta , 500 gramų
- Porai, stiebai , 2 vienetai
- Svogūnai , 1 vienetas
- Vanduo , 1 litras
- Sūris, lydytas , 300 gramų
- Morkos , 2 vienetai
- Sultinys, „Maggi“ daržovių (kubeliai) , 2 vienetai
- Vanduo , 1 litras
- Saulėgrąžų aliejus , 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Pipirai
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustykite kubeliais, o porą žiedais.
Į puodą supilkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite maltą mėsą. Tuomet sudėkite porus, svogūnus bei morkas, paskaninkite druska ir pipirais ir kepkite viską kartu.
Tuomet suberkite „Maggi“ sultinio kubelius, pripilkite vandens ir palaukite kol užvirs. Viską virkite ant vidutinės ugnies apie 10 min.
Į sriubą sudėkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite.
Patiekite su smulkintomis petražolėmis.
Komentarai0
- Komentuoti
Ar žinote, kad...
Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!