Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsos viniotinis

Mėsos viniotinis
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 500 g. faršo,
    1,5 cm. džiuvėsėlių,
    1 stiklinė sultinio,
    1 kiaušinis,
    1 svogūnas, druska, pipirai.
    Įdaras:
    75 g. makaronų,
    2 š. tomatų padažo,
    1 svogūnas,
    1 š. aliejaus,
    100 tarkuoto sūrio.

  2. Faršą sumaišome su mirkytais džiuvėsėliais, kiaušiniu, susmulkintais svogūnais. Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje. Faršą išdedam į kepimo indą storu sluoksniu, ant jų makaronus, sūrį, keptus svogūnus, pomidorų padažą, pabarstyti pipirais. Viniotino kraštus susuka, ištepam sviestu ir kepam apie valandą, papildami susidariusia sunka.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei jus kankina nemiga, 500 g salotų lapų 5 minutes virkite viename litre vandens. Po to atvėsinkite ir perkoškite. Prieš miegą iškerkite po stiklinę šio gėrimo.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Cukinija žiemai "Donecko" Šviežių kopūstų sriuba Kukurūzai su medumi Gardus troškinys su dešrelėmis Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!