Mielinė plonapadės picos tešla
- Miltai , 400 gramų
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Vanduo , 150 mililitrų
- Mielės , 10 gramų
- Alyvuogių aliejus , 3 valgomieji šaukštai
- Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
- Obuolių actas , 1 arbatinis šaukštelis
- Druska , 1 žiupsnelis
Iš šių produktų gaunasi 500 g tešlos - dviems picoms.
Sutrinkite mieles su cukrumi.
Įmuškite kiaušinius Viską išplakite.
Įmaišykite 200 g miltų. Išminkykite. Pabarstykite miltais ir palikite kuriam laikui pakilti.
Tuomet į tešlą supilkite šiltą vandenį, aliejų ir obuolių actą (vietoj jo galima panaudoti citrinos sulčių).
Po truputį berkite miltus, druską. Viską gerai išminkykite.
Dar kartą palikite tešlą pakilti. Tuomet pabarstykite miltų ir išminkykite. Standartiškai - tešla turi nelipti prie rankų.
Įdarui naudokite savo mėgiamus produktus. Skanaus ;)
- Komentuoti

Labai skabus padas kaip iš picerijos būtų niekuom nesiskiria, atrdau šitą receprą lapai patiko.

aciuks laba skani picuki gavos, per burnu varva

Nesinervuokit maziukai :*

tie kam neiseina tai save kaltint siulyciau,o ne recepta :D

Laba diena ,aciu uz recepta gavosi labai minkstas ir skanus padas,tik ingridientus dejau kartu.

Levas gavosi visiskai padas, darykit geriau is namine pica kur yra receptas ten tai puikiai gaunasi.

Kieta labai tesla gavosi,laukiu kol pakils,bet kasko man atrodo nlb bus,su 1 kiausu geriau butu td minkstesne gautusi,o cia ant tiek mases 2 det tai nzn idomiai..

Man labai paiko, tik gaminimas ilgokas.
Panašūs receptai
Daugiau receptųApsinuodijus alkoholiu ar vaistais, padės stipri arbata su pienu.
Rodyti kitą patarimą