Greita paieška
Receptai
Draugai

Mieliniai čeburėkai

Mieliniai čeburėkai
Rekomenduojame:
Įvertino 13 lankytojų 2

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Miltai , 500 gramų
  • Mielės , 30 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Vanduo , 1 stiklinė
  • Grybų sultinys , 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Mėsos faršas , 600 gramų
  • Prieskoniai
  • Druska
  • Pipirai
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš tešlai skirtų produktų padarykite mieline tešlą ir palaikykite šiltai 30 minučių.

  2. Sultinio kubelį ištirpinkite 4 šaukštuose šilto vandens, sumaišykite su faršu, kiaušiniu, prieskoniais, druska, pipirais ir viską išmaišykite.

  3. Iškočiokite 1 cm tešlos lakštą ir išpjaukite norimo dydžio apskritimą. Į jį dėkite faršą ir užlenkite kraštus. Palikite 10 minučių pakilti.

  4. Kepkite įkaitintame aliejuje.

Komentarai2
Gurmanas maisto guru

Aš tai į buljoną įdedu dar 2 šaukštus mononatrio glutamato, kitaip E 621. Nepakartojamai skanu, net kepti nereikia:)

aslena

kaip i ceburekus tai mesos per daug prideta

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šviežių kopūstų sriuba Salotos su lašiša Pekino kopūstų salotos Zrazai su trimis įdarais Marinuota strimele Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!