Mieliniai čeburėkai
- Miltai , 500 gramų
- Mielės , 30 gramų
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Vanduo , 1 stiklinė
- Grybų sultinys , 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušinis , 1 vienetas
- Mėsos faršas , 600 gramų
- Prieskoniai
- Druska
- Pipirai
Iš tešlai skirtų produktų padarykite mieline tešlą ir palaikykite šiltai 30 minučių.
Sultinio kubelį ištirpinkite 4 šaukštuose šilto vandens, sumaišykite su faršu, kiaušiniu, prieskoniais, druska, pipirais ir viską išmaišykite.
Iškočiokite 1 cm tešlos lakštą ir išpjaukite norimo dydžio apskritimą. Į jį dėkite faršą ir užlenkite kraštus. Palikite 10 minučių pakilti.
Kepkite įkaitintame aliejuje.
- Komentuoti

Aš tai į buljoną įdedu dar 2 šaukštus mononatrio glutamato, kitaip E 621. Nepakartojamai skanu, net kepti nereikia:)

kaip i ceburekus tai mesos per daug prideta
Panašūs receptai
Daugiau receptųPienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.
Rodyti kitą patarimą