Mieliniai čeburėkai
- Miltai , 500 gramų
- Mielės , 30 gramų
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Vanduo , 1 stiklinė
- Grybų sultinys , 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušinis , 1 vienetas
- Mėsos faršas , 600 gramų
- Prieskoniai
- Druska
- Pipirai
Iš tešlai skirtų produktų padarykite mieline tešlą ir palaikykite šiltai 30 minučių.
Sultinio kubelį ištirpinkite 4 šaukštuose šilto vandens, sumaišykite su faršu, kiaušiniu, prieskoniais, druska, pipirais ir viską išmaišykite.
Iškočiokite 1 cm tešlos lakštą ir išpjaukite norimo dydžio apskritimą. Į jį dėkite faršą ir užlenkite kraštus. Palikite 10 minučių pakilti.
Kepkite įkaitintame aliejuje.
- Komentuoti

Aš tai į buljoną įdedu dar 2 šaukštus mononatrio glutamato, kitaip E 621. Nepakartojamai skanu, net kepti nereikia:)

kaip i ceburekus tai mesos per daug prideta
Panašūs receptai
Daugiau receptųJei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.
Rodyti kitą patarimą