Mišrainė su kiaušiniais
- Morkos , 2 vienetai
- Žirneliai , 100 gramų
- Salierai , 1 vienetas
- Pomidorai , 2 vienetai
- Agurkas , 1 vienetas
- Obuoliai , 1 vienetas
- Svogūnai , 1 vienetas
- Petražolės , 1 valgomasis šaukštas
- Citrinos rūgštis , 1 arbatinis šaukštelis
- Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai , 2 vienetai
Morkos ir salierai stambiai sutarkuojami, agurkai nulupami, išimamos sėklos ir supjaustomi kubeliais. Pomidorams irgi išimamos sėklos ir supjaustomi griežinėliais, nulupti obuoliai supjaustomi kvadratėliais, o svogūnų galvutės labai smulkiai sukapojamos.
Susmulkinami petražolių lapeliai. Į didesnę apvalią lėkštę daržovės dedamos krūvelėmis, derinant spalvas.
Pabarstoma druska, apšlakstoma citrinos sultimis. Į tarpus sudedami į keturias dalis supjaustyti kietai virti kiaušiniai. Viršus apšlakstomas grietine su majonezu kurios likutis paduodamas padažinėje.
Mišrainės paviršius pabarstomas petražolėmis ir papuošiamas pomidorų grižinėliais, kuriems išimamos sėklos o į vidų įdedama truputis žaliųjų žirnelių. Mišrainės nebūtina išmaišyti - taip gražiau atrodo.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųSutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.
Rodyti kitą patarimą