Naminiai kotletai
- Faršas , 500 gramų
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Svogūnai , 1 vienetas
- Batonas , 2 riekės
- Druska , 1 žiupsnelis
- Vanduo , 0,3 stiklinės
- Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
- Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
Faršą gerai sumaišom su kiaušiniu, smulkiai pjaustytu svogūnu, vandeniu sušlapintu batonu, pagardinam druska ir pipirais.
Kepame aliejuje, baigiant kepti uždedame grietinės ant kiekvieno kotleto.
Labai skanu su bulvių koše ir daržovėmis.
- Komentuoti

Na as ir pagaminsiu :)

ner grietines pas mane - kažin ar bus skanu teip

vietoj batono,,, galima, itarkuoti bulve... 1 ar 2...

pusė batono tikrai perdaug, čia jau turbut tarybiniai kotletai būtų o ne naminiai :) :) :)

manyciau,kad gaminant kotletus jie butu skanesi,jei batona ismirkytumet piene ir jo naudotumet siek tiek daugiau nei 2vi riekutes pusei kg mesos.sakyciau puse kg mesos,puse batono,o svoguna butina siek tiek pakepinti pries dedant i farsa. isminkius farsa

laabai skanu!:)

mano mylimiausi :)

mmmmm,skanu naminiai kotleciukai :)
Panašūs receptai
Daugiau receptųŠviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.
Rodyti kitą patarimą