Netradicinė lydeka
- Jūros lydekos filė , 200 gramų
- Lašiniai , 150 gramų
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
- Miltai , 1 valgomasis šaukštas
- Kviečių gemalai , 2 valgomieji šaukštai
- Pienas , 1 stiklinė
- Batonas , 2 riekės
- Druska , 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai, žuviai , 1 arbatinis šaukštelis
- Lydeka , 2 kilogramai
Didelę lydeką nuskusti, nenupjovus galvos išimti mėsą. Iš jos išrinkti kaulus, sumalti su piene mirkytu batonu, bei lašiniais. Į masę suberti gemalus, krakmolą, miltus, įplakti 1 kiaušinį, suberti druską ir prieskonius. Tuomet pasiruošti kitos žuvies filė.
Paimti pailgus jūros lydekos, saidos ar lašišos gabaliukus, patikrinti, ar nėra kaulų, apibarstyti prieskoniais. Po to į lydekos odą kloti faršo, per vidurį gražiai išdėlioti kitą žuvį, ant viršaus vėl faršo.
Užsiūti ir kepti apie 1 val. 200 l. temp. orkaitėje. Papuošti pagal savo išmonę. Supjausčius iškeptą, ypatingai gražiai atrodo ši lydeka įdaryta lašišos file. Skanaus!
- Komentuoti

Turi būti -
Ingredientai:
# Lydeka, 2 kilogramai
# Jūros lydekos, saidos, ar lašišos filė, 200 gramų

oi, atsiprashau, ir lydeka pamineta...

Ingridienetai - lydekos file, o nuotraukoje visa lydeka puikuojasi... Miela Regina, receptas su vaizdu nesutampa ;(
Panašūs receptai
Daugiau receptųZomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą