Omletas su vištiena
- Kiaušiniai , 8 vienetai
- Viščiuko kepenėlių , 100 gramų
- Rūkyta vištiena , 100 gramų
- Sviestas , 20 gramų
- Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnas , 1 vienetas
- Petražolės , 1 valgomasis šaukštas
- Pipirai
- Druska
Kepenėles gerai nuplaukite ir padalinkite į 2 arba 3 dalis. Rūkytos vištienos filė supjaustykite siauromis juostelėmis.
Pilkite į keptuvę aliejų, ištirpinkite sviestą ir apkepinkite vištienos filė juosteles. Išimkite į lėkštę. Į tą patį sviestą berkite kepenėles. Kiek pakaitinę dėkite smulkiai pjaustytus svogūnus, skaninkite juodaisiais pipirais ir sūdykite.
Kepkite tol, kol kepenėlės gražiai paskrus. Išgriebkite iš keptuvės. Kiaušinius išplakite, gardinkite petražolėmis ir juodaisiais pipirais, sūdykite.
Į ištirpintą sviestą pilkite omleto masę ir kepkite. Kai omletas sutirštės, o jo apačia švelniai paraus, į vidurį sudėkite kepenėles ir vištienos filė. Omleto kraštus užlenkite kad jie uždengtų įdarą.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųPrieš tarkuojant sūrį, trintuvę patepus aliejumi, sūris lengviau tarkuosis.
Rodyti kitą patarimą