Pagerinti bulviniai blynai
- Faršas , 450 gramų
- Prieskoniai, kiaulienai , 1 arbatinis šaukštelis
- Bulvės , 1 kilogramas
- Druska , 2 žiupsneliai
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Miltai , 2 valgomieji šaukštai
Bulves sutarkuoti. Įmaišyti drukos, miltų ir kiaušinį.
Faršą (kiaulienos, jautienos ar paukštienos) sumaišyti su prieskoniais.
Į įkaitintą keptuvę dėti po šaukštą bulvių tarkės, išlyginti. Ant bulvių dėti sluoksnį faršo ir vėl bulvių.
Šiuos sluoksniuotus blynelius reikia kepti ant silpnos ugnies apie 5-8 min., kol abi pusės gražiai apkempa.
- Komentuoti

labai mestu situos blynus, ir viska kas bulviniai : cepelinai , zemaiciu blynai, silkiniai virtu bulviu kukuliai, kugelis....

mna idara galima visokį sugalvoti...:)

labai su faršiuku skanu :)))

cia vadinamieji "kedainiu" blynai.Skanu.
Panašūs receptai
Daugiau receptųSutarkuotos bulvės nepajuos, jei įpilsite truputį pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.
Rodyti kitą patarimą