Panyras su špinatais

200 g balto varškės sūrio
400 g šaldytų arba šviežių špinatų
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai pjaustytų pomidorų
1 arbat. šaukštelis indiškųjų kmynų sėklų, dar kitaip vadinamo kumino
1 arbat. šaukštelis smulkintų česnakų
2 arbat. šaukštelis smulkinto imbiero
1 šaukštas pjaustyto svogūno
druska ir žiupsnelis maltų raudonųjų čili pipirųĮkaitintoje keptuvėje aliejuje pirmiausia pakepinkite indiškų kmynų sėklas, tada dėkite česnaką, imbierą ir svogūnus. Viską pagardinkite druska ir čili pipirais. Tada sumeskite pomidorus ir špinatų lapus. Galiausiai sumeskite kubeliais pjaustytą sūrį ir viską gerai išmaišykite. Patiekite su ryžiais arba indiška duona.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųPlastikiniai langai nustos rasoti, jei vėdinsite laiku patalpas ir nelaikysite namuose didelės drėgmės. Taip pat jie gali rasoti, jei prie langų nevyksta oro cirkuliacija dėl užuolaidų, gėlių vazonų ir kitų trigdžių.
Rodyti kitą patarimą