Greita paieška
Receptai
Draugai
Paprasti kibinai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Įdarui:
- Kiaulienos faršas , 500 gramų
- Svogūnai , 125 gramai
- Druska , 1 žiupsnelis
- Pipirai , 1 žiupsnelis
Tešlai:
- Miltai , 500 gramų
- Sviestas , 200 gramų
- Grietinė , 200 gramų
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Druska , 1 žiupsnelis
Reikės:
- Kiaušinis , 1 vienetas
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Į dubenį sutarkuojame sviestą, supilame persijotus miltus, sudedame grietinę, kiaušinius, druską ir viską gerai išmaišome. Paliekame porai valandų šaldytuve.
Kiaulienos faršą ir smulkiai pjaustytą svogūną sudedame į indą, įberiame druskos, pipirų ir išmaišome.
Iš šaldytuvo ištraukiame tešlą ir iškočiojame 3 – 4 mm storumu. Iš lakšto išspaudžiame vidutinio dydžio apskritimus ir ant jų dedame po šaukštą mėsos įdaro.
Kibiną perlenkiame ir užspaudžiame kraštus. Dedame į riebalais išteptą skardą, viršų patepame kiaušinio plakiniu ir šakute padarome skylutes.
Kepame maždaug 40 min., 200 laipsnių temperatūroje. Skanaus!
Receptą atsiuntė Kamilė
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!