Greita paieška
Receptai
Draugai

Paprasti kibinai

Paprasti kibinai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Kiaulienos faršas , 500 gramų
  • Svogūnai , 125 gramai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Tešlai:
  • Miltai , 500 gramų
  • Sviestas , 200 gramų
  • Grietinė , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Kiaušinis , 1 vienetas
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį sutarkuojame sviestą, supilame persijotus miltus, sudedame grietinę, kiaušinius, druską ir viską gerai išmaišome. Paliekame porai valandų šaldytuve.

  2. Kiaulienos faršą ir smulkiai pjaustytą svogūną sudedame į indą, įberiame druskos, pipirų ir išmaišome.

  3. Iš šaldytuvo ištraukiame tešlą ir iškočiojame 3 – 4 mm storumu. Iš lakšto išspaudžiame vidutinio dydžio apskritimus ir ant jų dedame po šaukštą mėsos įdaro.

  4. Kibiną perlenkiame ir užspaudžiame kraštus. Dedame į riebalais išteptą skardą, viršų patepame kiaušinio plakiniu ir šakute padarome skylutes.

  5. Kepame maždaug 40 min., 200 laipsnių temperatūroje. Skanaus!

Receptą atsiuntė Kamilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žuvies kotletai Miltiniai blynai Dešrelės su bulvėmis Varškėčiai  kepti orkaitėje Naminė pica Pyragas su šaldytų braškių įdaru
Reklama
Prisijunk prie mūsų!