Perlenktos mažytės picos
- Sojos kubeliai , 1 pakelis
- Sūris , 200 gramų
- Pomidorų padažas , 200 gramų
- Rauginti agurkai , 3 vienetai
- Salota , 3 lapai
- Aliejus , 5 valgomieji šaukštai
- Druska , 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kvietiniai miltai , 200 gramų
- Vanduo , 100 mililitrų
- Druska , 3 arbatiniai šaukšteliai
Išverdame sojos kubelius pasūdytame vandenyje, kad šie būtų labai minkšti, tuomet juos lengvai apibarstome druska ir kepame keptuvėje tol, kol dailiai apskrus.
Pasiruošiame tešlą: sumaišome miltus su 3 šaukšteliais druskos bei vandeniu ir rankomis minkome, kol tešla nebebus lipni. Tešlą iškočiojame 15 cm skersmens papločiais.
Supjaustome raugintus agurkus kuo mažesniais gabalėliais, o salotos lapus smulkiname rankomis, palikdami maždaug 4 - 5 cm dydžio gabalėlius. Sūri sutarkuojame.
Tešlos papločius ištepame pomidorų padažu, apibarstome tarkuotu sūriu, dedame po maždaug 7 sojos kubelius kiekvienai picai, sudedame po maždaug 1 valgomąjį šaukštą raugintų agurkų ir 2 salotos gabalėlius. Perlenkiame picas ir suformuojame norimą formą.
Kepame įkaitintoje keptuvėje, aliejuje, kol mažosios picos gražiai apkeps iš abiejų pusių. Iškeptas picas sudedame į lėkštes, tiekiame ant stalo ir gardžiuojamės paprastu, tačiau itin gardžiu patiekalu, tobulai tinkančiu lietingam rudens vakarui.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųPienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.
Rodyti kitą patarimą