Greita paieška
Receptai
Draugai

Perlenktos mažytės picos

Perlenktos mažytės picos
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Picos, Vegetariški
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sojos kubeliai , 1 pakelis
  • Sūris , 200 gramų
  • Pomidorų padažas , 200 gramų
  • Rauginti agurkai , 3 vienetai
  • Salota , 3 lapai
  • Aliejus , 5 valgomieji šaukštai
  • Druska , 2 arbatiniai šaukšteliai
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai , 200 gramų
  • Vanduo , 100 mililitrų
  • Druska , 3 arbatiniai šaukšteliai
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išverdame sojos kubelius pasūdytame vandenyje, kad šie būtų labai minkšti, tuomet juos lengvai apibarstome druska ir kepame keptuvėje tol, kol dailiai apskrus.

  2. Pasiruošiame tešlą: sumaišome miltus su 3 šaukšteliais druskos bei vandeniu ir rankomis minkome, kol tešla nebebus lipni. Tešlą iškočiojame 15 cm skersmens papločiais.

  3. Supjaustome raugintus agurkus kuo mažesniais gabalėliais, o salotos lapus smulkiname rankomis, palikdami maždaug 4 - 5 cm dydžio gabalėlius. Sūri sutarkuojame.

  4. Tešlos papločius ištepame pomidorų padažu, apibarstome tarkuotu sūriu, dedame po maždaug 7 sojos kubelius kiekvienai picai, sudedame po maždaug 1 valgomąjį šaukštą raugintų agurkų ir 2 salotos gabalėlius. Perlenkiame picas ir suformuojame norimą formą.

  5. Kepame įkaitintoje keptuvėje, aliejuje, kol mažosios picos gražiai apkeps iš abiejų pusių. Iškeptas picas sudedame į lėkštes, tiekiame ant stalo ir gardžiuojamės paprastu, tačiau itin gardžiu patiekalu, tobulai tinkančiu lietingam rudens vakarui.

Receptą atsiuntė Aeilita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Mieliniai čeburėkai MARTINI ROCKS Greiti kiaulienos piršteliai Žemės riešutų pyragas Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!