Greita paieška
Receptai
Draugai

Raugintų kopūstų sriuba

Raugintų kopūstų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 21 lankytojas 8

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Mėsos sultinys , 2 litrai
  • Rauginti kopūstai , 500 gramų
  • Bulvės , 4 vienetai
  • Grietinė , 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Į sultinį dedame raugintus kopūstus ir verdame 40 minučių.

  2. Sudedame pjaustytas bulves ir dar paverdame apie 15-20 minučių . Valgome su grietine.

Receptą atsiuntė Violeta
Komentarai8
pensininkas

Jeigu jau dedat bulves tai reikia dėt, prieš dedant kopūstus. Geriau atskirai bulves su lupyna ir be grietinės.

Dalia

as atsakysiu Rutai,i verdanti vandeni be sultinio dedu prieskonius piprai juodieji ir kvapieji,cesnako,svoguno po to sudedu kopustus ,baigiant virti kopustams pakepinu ant aliejaus svoguno su tarkuotais morkais ir supilu i sriuba,dar idedu Santa Marija p

R

Aciu uz recepta, sriubu yra ivairove ir ta pati sriuba gali buti gaminama visaip ir visaip yra skanu, o tokiems , kaip algis komentatoriams siulau patiem parasyt recepta vietoj peikimo kitokio skonio.

lori

o as dar idedu pakepintu svogunu , morku
ir kartais pakepintos smulkiai supjaustytos..
rukytos sonines,
.

rekomenduoju

aš tai siūlau bulves su lupyna atskirai virt, net neįsivaizduoju raugintų kopūstėlių sriubos su bulvėm viduje :D

algis

kas i raugintu kopustu sriuba deda grietines.. nejuokinkit zmoniu.. tai sriuba kuri valgoma be grietines, o zemaitijoj prie bulviu su lupenom dar susukamas zemaitiskas kastinys.

Ruta

o jei deciau kopustus i vandeni ,o ne i mesos sultyni ar vistiek butu skani sriuba? :)

kristina

paprasta bet ne prasta. skani tokia sriubyte

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Uogienė taip greit nesurūgs, jei nuo verdančios uogienės, mediniu šaukštu nugraibysite putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Troškintos kiaulienos kepenėlės Vištienos šaltiena Žuvies vyniotinis Burokėlių salotos Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!