Raugintų kopūstų sriuba
- Mėsos sultinys , 2 litrai
- Rauginti kopūstai , 500 gramų
- Bulvės , 4 vienetai
- Grietinė , 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
Į sultinį dedame raugintus kopūstus ir verdame 40 minučių.
Sudedame pjaustytas bulves ir dar paverdame apie 15-20 minučių . Valgome su grietine.
- Komentuoti

Jeigu jau dedat bulves tai reikia dėt, prieš dedant kopūstus. Geriau atskirai bulves su lupyna ir be grietinės.

as atsakysiu Rutai,i verdanti vandeni be sultinio dedu prieskonius piprai juodieji ir kvapieji,cesnako,svoguno po to sudedu kopustus ,baigiant virti kopustams pakepinu ant aliejaus svoguno su tarkuotais morkais ir supilu i sriuba,dar idedu Santa Marija p

Aciu uz recepta, sriubu yra ivairove ir ta pati sriuba gali buti gaminama visaip ir visaip yra skanu, o tokiems , kaip algis komentatoriams siulau patiem parasyt recepta vietoj peikimo kitokio skonio.

o as dar idedu pakepintu svogunu , morku
ir kartais pakepintos smulkiai supjaustytos..
rukytos sonines,
.

aš tai siūlau bulves su lupyna atskirai virt, net neįsivaizduoju raugintų kopūstėlių sriubos su bulvėm viduje :D

kas i raugintu kopustu sriuba deda grietines.. nejuokinkit zmoniu.. tai sriuba kuri valgoma be grietines, o zemaitijoj prie bulviu su lupenom dar susukamas zemaitiskas kastinys.

o jei deciau kopustus i vandeni ,o ne i mesos sultyni ar vistiek butu skani sriuba? :)

paprasta bet ne prasta. skani tokia sriubyte
Panašūs receptai
Daugiau receptųZomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą