Ravioli su vištiena
- Raudonas vynas , 1 stiklinė
- Lauro lapai , 1 vienetas
- Česnakiniai svogūnai , 2 vienetai
- Vištienos sultinys , 1 stiklinė
- Grietinėlė, 35 % riebumo , 0,5 stiklinės
- Garstyčių padažas , 1 valgomasis šaukštas
- Vištienos filė , 170 gramų
- Grietinėlė, 35 % riebumo , 30 gramų
- Špinatai , 0,2 stiklinės
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Vanduo , 2 valgomieji šaukštai
- Miltai , 1 stiklinė
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Vanduo , 1 valgomasis šaukštas
- Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
Tešla. Sumaišykite miltus, vieną kiaušinį, šaukštą vandens ir aliejų. Suminkykite tešlą ir padalinkite į dvi dalis.
Iškočiokite du stačiakampius.
Išplakite likusį kiaušinį ir du šaukštus vandens.
Išplaktu mišiniu patepkite iškočiotus stačiakampius.
Įdaras. Išvirkite vištieną ir susmulkinkite. Sumaišykite ją su likusiais įdaro ingredientais.
Ant vieno stačiakampio dėkite po 1,5 šauštelio įdaro kas 5 centimetrus. Ant viršaus uždėkite antrą dalį tešlos, patepta puse žemyn.
Supjaustykite tešlą į kvadratėlius su tam skirtu ratuku.
Kiekvieno gabaliuko šonus paspauskite šakute, kad suliptų ir nebūtų tarpelių.
Pabarstykite miltais ir padėkite į šalį.
Padažas. Kaitinkite vyną su lauro lapais, šviežiai trintais pipirais ir česnakiniais svogūnais.
Maišykite ir kaitinkite, kol skystis beveik išgaruos.
Supilkite vištienos sultinį ir virkite kol liks ketvirtadalis skysčio.
Supilkite grietinėlę ir garstyčias. Plakite, kol padažas sutirštės, ir laikykite šiltai.
Sudėkite ravioli į verdantį vandenį. Jie bus išvirę, kai iškils į paviršių.
Tiekite su padažu.
- Komentuoti

Gaminsiu sy vakara:)atrodo tobulai,o dar raudono vyno taure ir geras maistas...Mmm....
Panašūs receptai
Daugiau receptųPrieš kepdami ar virdami vištieną, ištrinkite ją citrinos sultimis – mėsa bus balta ir sultinga.
Rodyti kitą patarimą