Greita paieška
Receptai
Draugai

Šaldytas braškių tortas

Šaldytas braškių tortas
Rekomenduojame:
Įvertino 16 lankytojų 5

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Cukrus , 120 gramų
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai , 120 gramų
  • Krakmolas , 40 gramų
  • Braškės , 200 gramų
  • Likeris , 20 gramų
  • Grietinėlė , 400 mililitrų
  • Cukrus , 200 gramų
  • Šokoladas , 50 gramų
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Trynius su puse cukraus plakti iki baltumo. Baltymus su likusiu cukrumi plakti iki standžių putų, atsargiai sumaišyti, suberti persijotus miltus ir krakmolą.

  2. Išmaišytą tešlą supilti į sviestiniu popieriumi išklotą formą. Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-30 min., palikti 12 val.

  3. Biskvitą perpjauti į 2 dalis, vieną lakštą įdėti į formą, padengti kremu, uždengti antru. Kremui braškes užpilti likeriu ir 1 val. palaikyti.

  4. 250 ml grietinėlės išplakti su 100 g cukraus, sumaišyti su trintomis uogomis. Tortą 5-10 val. laikyti šaldymo kameroje. Išėmus aptepti 150 ml grietinėlės, suplaktos su 100 g cukraus, papuošti uogomis.

Receptą atsiuntė Valia
Komentarai5
as

Tai kiek to cukraus??;))

močiutė

tikrai iš tokio aprašymo,torto neiškepsi... :) matau ,kad šeimininkė foto įmetė visai kito torto , :) galiu pasakyti- labai retai kuri gera šeimininkė iki smulkmenų ir labai aiškiai pasako kaip kepti ir padaryti tortą... neišduoda paslapčių kulinarini

ignė

nu niekaip nieko neina suprasti, viskas supinta. kam palikti 12h?? nesamonė

tata

Paruošimo laikas: Apie 30 min. --??? Tortą 5-10 val. laikyti šaldymo kameroje........ :)))))))

birute

bet dar parasyt kad i saldoma kamera det 10 val o ne i saldytuva.jei pabus saldymo kameroje tai tikrai galesi su kirvuku kapot ir cciulpet o ne valgyt

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Obuoliuose esančios rūgštys žadina apetitą, o taip pat padeda pasisavinti kitą maistą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mėsos troškinys su daržovėmis Nugarinės šašlykas Mieliniai čeburėkai Šviežių kopūstų sriuba Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!