Šaltibarščiai
- Kefyras , 500 gramų
- Burokėliai , 100 gramų
- Vanduo , 250 gramų
- Agurkai , 80 gramų
- Svogūnų laiškai , 10 gramų
- Krapai , 5 gramai
- Grietinė , 40 gramų
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Virtos bulvės , 400 gramų
- Druska , 1 žiupsnelis
Supjaustykite virtus arba marinuotus burokėlius šiaudeliais.
Į dubenį supilkite kefyrą, pasūdykite, išplakite.
Supilkite vandenį arba pieną, suberkite supjaustytus šiaudeliais burokėlius, šviežius agurkus, susmulkintus krapus ir svogūnų laiškus. Viską atšaldykite.
Patiekite su grietine, virto kiaušinio skiltele, atskirai patiekite virtas bulves, paskanintas krapais.
Skanaus!
- Komentuoti

ožkos pieno kefyras pats skaniausias šaltibarščiams

1 agurkas,svogunu laiskai,indelis majonezo,indelis naturalaus jogurto,burokeliai,krapai.druska ,pipirai,kiausiainiai,agurku marinuoto skyscio truputi.burokelius sutarkuoti burokine tarka agurka taip pat,jogurta sumaisyti su majionezu ir uzpilti ant viso t

as darau netradiciskai.burokeliai ,naturalus jogurtas indelis,majonezo indelis,vanduo,svogunai,agurkai ,krapai.del degsties pilu siek tiek agurku skyscio pagal skoni druska arba vegeta

Mes darom su kefyru ie pienu, nes dauguma nemegstam kefyro :)

Koks skirtumas, kokia tvarka, juk čia nereikia nieko virti, o sudėjus produktus vis tiek viskas išmaišoma :) nebent psichologiškai kažkas skaniau ar teisingiau :) čia tik mano nuomonė ;)

cia labai nevykes receptas , viskas supainiota

Pirmiausia pjaustytus svogunus,agurka,krapus sutrinti su druska,tada supilti ir isplakti rugpieni,tada sudeti burokelius arba rugstynes,tada supilti piena,kad butu vidutinio tirstumo,tada kietai virta ir sutrinta kiausini.Skanaus.

Vietoje vandens pilkite pieną, šaukštas maistinio acto. Vanduo šaltibarščių skonį padaro kietesnį, blankesnį, o pienas atvirkščiai minkštą ir ilgiau išliekantį burnoje.

geriausia šaltibarščių kefyras ir jokio vandens, burokėliai virti ir supjaustyti specialiai šaltibarščiams taip pat yra parduotuvėse. myliu šaltibarščius )))

as tai darau truputi kitokius ir musu seimai daug skaniau tiesiog kaitalioju produgtus prie burokeliu ipilu pomidoru sulciu agurka torkuoju burokine tarka kiausini irgi tarkuoju o vasara kai pomidorai pigus tai vietoj burokeliu tarkuoju pomidora gerai

GERAI, PADARYKIME SALCIU, IR EIKIME KARTU VIENAS PAS KITA I SVECIUS

i toki kieki skystimo - 500 kefyro+250 vandens - 100 gr burokeliu man maaazoka

As tai su kefyru darau, nezinau su vandeniu turetu buti neskanu

aaaa :> noriu

Vituliuks, aš taip pat :) vasarą ir sotu ir skanu ir svarbiausia atvėsina, ko vasarą tikrai reikia :)

aš tai iš viso nesuprantų tų žmonių kam nepatinka šaltibarščiai.. pati juos dievinu ir šiltuoju metų laiku galėčiau juos valgyti beveik kas antrą dieną:)

Ąąą nu bet vis vien jie panašūs gaunasi:) manau tikrai ir pirmasis buvo toks pat skanus kaip ir antrasis;P iš vis tavo mama labai skaniai gamina,man patinka!;D

Valgiai ne šiuos esančius nuotraukoje, o kitus :) bet man tiek pirmieji tiek sekantys buvo puikūs :))

O aš šituos šaltibarščius valgiau ir galiu pasakyti,kad jie tikrai skanūs!:)

o aš šįvakar vėl juos valgysiu :) ir užuosiu tą gaivų pavasario kvapą!

Noriu šaltibarščių ir pavasario
Panašūs receptai
Daugiau receptųPrieš tarkuojant sūrį, trintuvę patepus aliejumi, sūris lengviau tarkuosis.
Rodyti kitą patarimą