Greita paieška
Receptai
Draugai

Šaltibarščiai

Šaltibarščiai
Rekomenduojame:
Įvertino 29 lankytojai 21

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kefyras , 500 gramų
  • Burokėliai , 100 gramų
  • Vanduo , 250 gramų
  • Agurkai , 80 gramų
  • Svogūnų laiškai , 10 gramų
  • Krapai , 5 gramai
  • Grietinė , 40 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Virtos bulvės , 400 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite virtus arba marinuotus burokėlius šiaudeliais.

  2. Į dubenį supilkite kefyrą, pasūdykite, išplakite.

  3. Supilkite vandenį arba pieną, suberkite supjaustytus šiaudeliais burokėlius, šviežius agurkus, susmulkintus krapus ir svogūnų laiškus. Viską atšaldykite.

  4. Patiekite su grietine, virto kiaušinio skiltele, atskirai patiekite virtas bulves, paskanintas krapais.
    Skanaus!

Komentarai21
Rima

ožkos pieno kefyras pats skaniausias šaltibarščiams

dina..uk receptas.

1 agurkas,svogunu laiskai,indelis majonezo,indelis naturalaus jogurto,burokeliai,krapai.druska ,pipirai,kiausiainiai,agurku marinuoto skyscio truputi.burokelius sutarkuoti burokine tarka agurka taip pat,jogurta sumaisyti su majionezu ir uzpilti ant viso t

dana

as darau netradiciskai.burokeliai ,naturalus jogurtas indelis,majonezo indelis,vanduo,svogunai,agurkai ,krapai.del degsties pilu siek tiek agurku skyscio pagal skoni druska arba vegeta

Egle

Mes darom su kefyru ie pienu, nes dauguma nemegstam kefyro :)

Sima

Koks skirtumas, kokia tvarka, juk čia nereikia nieko virti, o sudėjus produktus vis tiek viskas išmaišoma :) nebent psichologiškai kažkas skaniau ar teisingiau :) čia tik mano nuomonė ;)

ruta

cia labai nevykes receptas , viskas supainiota

kaimiete

Pirmiausia pjaustytus svogunus,agurka,krapus sutrinti su druska,tada supilti ir isplakti rugpieni,tada sudeti burokelius arba rugstynes,tada supilti piena,kad butu vidutinio tirstumo,tada kietai virta ir sutrinta kiausini.Skanaus.

Neptūnas

Vietoje vandens pilkite pieną, šaukštas maistinio acto. Vanduo šaltibarščių skonį padaro kietesnį, blankesnį, o pienas atvirkščiai minkštą ir ilgiau išliekantį burnoje.

Česiukas

geriausia šaltibarščių kefyras ir jokio vandens, burokėliai virti ir supjaustyti specialiai šaltibarščiams taip pat yra parduotuvėse. myliu šaltibarščius )))

jurate

as tai darau truputi kitokius ir musu seimai daug skaniau tiesiog kaitalioju produgtus prie burokeliu ipilu pomidoru sulciu agurka torkuoju burokine tarka kiausini irgi tarkuoju o vasara kai pomidorai pigus tai vietoj burokeliu tarkuoju pomidora gerai

CENTAS

GERAI, PADARYKIME SALCIU, IR EIKIME KARTU VIENAS PAS KITA I SVECIUS

li

i toki kieki skystimo - 500 kefyro+250 vandens - 100 gr burokeliu man maaazoka

Indre

As tai su kefyru darau, nezinau su vandeniu turetu buti neskanu

Ieva Lazauskaite

aaaa :> noriu

Simona

Vituliuks, aš taip pat :) vasarą ir sotu ir skanu ir svarbiausia atvėsina, ko vasarą tikrai reikia :)

Vita Macienė

aš tai iš viso nesuprantų tų žmonių kam nepatinka šaltibarščiai.. pati juos dievinu ir šiltuoju metų laiku galėčiau juos valgyti beveik kas antrą dieną:)

Laura

Ąąą nu bet vis vien jie panašūs gaunasi:) manau tikrai ir pirmasis buvo toks pat skanus kaip ir antrasis;P iš vis tavo mama labai skaniai gamina,man patinka!;D

Simona

Valgiai ne šiuos esančius nuotraukoje, o kitus :) bet man tiek pirmieji tiek sekantys buvo puikūs :))

Laura

O aš šituos šaltibarščius valgiau ir galiu pasakyti,kad jie tikrai skanūs!:)

Simona

o aš šįvakar vėl juos valgysiu :) ir užuosiu tą gaivų pavasario kvapą!

nijole

Noriu šaltibarščių ir pavasario

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš tarkuojant sūrį, trintuvę patepus aliejumi, sūris lengviau tarkuosis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Abrikosų pyragas Šokoladinis pyragas su kriaušėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Nugarinės šašlykas Mėsos troškinys su daržovėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!