Greita paieška
Receptai
Draugai

Šaltiena greitpuodyje

Šaltiena greitpuodyje
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulės kojos , 4 vienetai
  • Kiaulės karka , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Salierai, stiebai , 1 vienetas
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Sodo prieskoninių žolelių mišinys , 1 arbatinis šaukštelis
  • Lauro lapai , 3 žiupsneliai
  • Juodi pipirai , 3 žiupsneliai
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sudėti kiaulieną į greitpuodį. Įpilti vandens, kad puodo trečdalis laisvas liktų, suberti prieskonius, svogūnus, salierą smulkintą, druską. Virti pagal jo darbinę instrukciją apie 45 minutes. Po to palikti pastovėti dar apie 2 valandas.

  2. Atidarius paragauti skonį, ir jei ko trūkta, dar pridėti. Aš dar vandens kiek įpilu ir paverdu apie 5 minutes, jau paprastai - gaunasi ne tokia tiršta šaltiena ir skaidresnė. Mėsą atskirti nuo kaulų, sudėti į dubenis ir užpilti sultiniu, atšaldyti.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pekino kopūstų salotos Kepta žuvis marinate Dešrelės su bulvėmis Kepta vištiena su ryžiais Bulvės keptos folijoje Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!