Silkė su cinamonu
- Silkės filė , 2 vienetai
- Svogūnas , 1 vienetas
- Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Pipirai
- Aliejus
- Actas , 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus , 2 arbatiniai šaukšteliai
Susipjaustome silkę gabalėliais. Svogūnus susipjaustome žiedais.
Iš stiklines virinto salto vandens, cukraus ir acto pagal skonį, pasigaminame marinatą.
Įdedame pipirų ir aliejų.
Imame indą ir sluoksniuojame silke+ svogūnų žiedai+ sluoksnis cinamono, vėl silkė ir t.t. kol visa silke susluoksniuojam.
Užpilame marinatu ir paliekame bent valandai marinuotis.
- Komentuoti

LABAI GERA SILKĖ MANO MOČIUTĖ DARĖ, MAMA TAI NEDARYDAVO, BET DABAR MES SU MERGINA DARYSIMĖS KAIP SKANU BUS. BEVEIK IŠ KARTOS Į KARTĄ. GEROS DIENIS.

labai labai skanu!!!!

TAI LAIKO PATIKRINTAS RECEPTAS, VISIEMS REKOMENDUOJU :), NES AS IR TAIP DARAU IS MAMOS, TIK SKONI KIEKVIENAS SAVAIP GALI KURUOTI.

as silke gerai ismirkau kad nebutu suri o sluoksniuoju taip svogunai silke cukrus cinamonas vel viska is pradziu taip iki virsaus virsuj svogunai uzpilam marinatu laikyti saldytuve

Cinamonas pats savaime nesaldus,as irgi taip silke marinuoju

Bet su Cinamonu?
Ar gi tinka Cinamonas toks saldus, o silkė...
Skanu ar ne?

skonis labai pikantiskas

skanumelis man tokia silkute...mmmmmmmmm......
Panašūs receptai
Daugiau receptųJei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.
Rodyti kitą patarimą