Sluoksniuoti želė pyragaičiai
- Grietinė , 500 gramų
- Cukraus pudra , 2 valgomieji šaukštai
- Kakavos milteliai , 3 valgomieji šaukštai
- Vanilė , 2 arbatiniai šaukšteliai
- Želatina , 6 arbatiniai šaukšteliai
- Kondensuotas pienas , 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
Želatiną 10 min užmerkti su 100 ml vandens.
Grietinėlę užvirinti su cukraus pudra. Padalinti į dvi dalis. Į vieną dalį suberti vanilino ir kondensuoto pieno, į kitą kakavos miltelių ir išmaišyti. Į kiekvieną padalinti želatiną išbrinkusią ir išmaišyti.
Formeles ištepti aliejumi.
Įpilkite šiek tiek baltojo mišinio ir padėkite į šaldytuvą 15 min. Tuomet įpilkite nedidelį sluoksnį rudos masės ir vėldėkite į šaldytuvą. Taip susluoksniuokite iki galo.
Padėkite želė stingti 2 val. Į šaldytuvą. Skanaus!
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųZomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą