Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
- Sluoksniuota bemielė tešla , 3 lapai
- Kalakutienos filė , 300 gramų
- Pievagrybiai , 150 gramų
- Paprika , 1 vienetas
- Svogūnai , 1 vienetas
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
Tešlą laikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja.
Kalakutienos filė pakepame ant keptuvės (arba galima naudoti likučius nuo kito patiekalo, pvz. keptos orkaitėje paukštienos).
Jai iškepus - atvėsiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais.Ant įkaitusio aliejaus keptuvėje pakepame smulkintą svogūną, papriką, pievagrybius, kol visi ingredientai suminkštėja.
Juos sumaišome su smulkinta kalakutiena.Tešlos lapelius iškočiojame, kad suplonėtų, padaliname į tris dalis.
Viename krašte sudedame paruoštą įdarą ir, užlenkę kraštus, suformuojame skarelę.
Taip padarome su visa tešla ir įdaru.Gautus pyragėlius aptepame kiaušinio plakiniu ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųDaugiausiai vitaminų yra gūžinio arba žiedinio kopūsto kote. Jį galite nulupti ir sutarkuoti salotoms, ar tiesiog suvalgyti.
Rodyti kitą patarimą