Greita paieška
Receptai
Draugai

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir špinatais

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir špinatais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla, bemielė , 500 gramų
  • Varškė, trinta , 200 gramų
  • Česnakai, susmulkintas , 2 skiltelės
  • Druska, , 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Špinatai , 1 sauja
  • Vyšniniai pomidorai , 100 gramų
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sluoksniuotą tešlą atšildyti, supjaustyti kvadratėliais ir jais iškloti keksiukų formeles.

  2. Vidų užpildyti varškės įdaru (sumaišyti pertrintą varškę, smulkintus česnakus bei špinatus, kiaušinį, įberti druskos). Ant viršaus uždėti vyšninį pomidorą.

  3. Kepti iki 220°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mišrainė su makaronais Grybų padažas Šviežių kopūstų sriuba Naminė pica Mėsos troškinys su daržovėmis Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!