Greita paieška
Receptai
Draugai

Smetoniškas silkių paštetas

Smetoniškas silkių paštetas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Silkių filė , 2 vienetai
  • Bulvės su lupena, virtos , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 galva
  • Rauginti kopūstai , 1 saujelė
  • Poro gabalėlis , 1 vienetas
  • Spanguolės , 1 vienetas
  • Graikiniai riešutai , 1 saujelė
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • aliejus kepimui
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Virtas bulves nulupti.

  2. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, apkepti aliejuje, atvėsinti.

  3. Raugintus kopūstus nuspausti, užberti cukraus.

  4. Silkę, bulves, kopūstus ir svogūnus sumalti arba susmulkinti smulkintuvu.

  5. Įberti pipirų ir gerai išmaišyti. Sudėti į patiekimo indą, suformuoti žuvies siluetą. Iš spanguolės padaryti akį, žvynus – iš graikiškų riešutų puselių. Apkaišioti poro juostelėmis.
    Skanaus !

Receptą atsiuntė Audronė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Spageti makaronų apkepas Grybų padažas Žemaičių blynai su faršu Žemės riešutų pyragas Sluoksniuotos tešlos pyragėliai "Ananasai tešloje" Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!