Greita paieška
Receptai
Draugai

"Sombrero" kepsnys

"Sombrero" kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. (4 asmenims)
    4 vištienos krūtinėlių filė,
    100 g fermentinio sūrio,
    1 indelis konservuotų ananasų,
    1 valg. šaukštas majonezo,
    vištienos prieskonių, kario.
    Garnyrui:
    1 stiklinė ryžių,
    1 saldžioji paprika,
    žaliųjų žirnelių,
    konservuotų kukurūzų.

  2. Vištienos krūtinėles išmušti ir įtrinti prieskoniais, kariu. Įkaitinti 2,5 l talpos keptuvę (energija 2/3), sudėti paruoštą filė, gerai prispausti ir apkepti iš abiejų pusių (po 3 min.). Tada apversti, užtepti majonezo, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, o ant viršaus uždėti po skiltelę konservuoto ananaso. Keptuvę uždengti dangčiu ir kepti ant mažiausios kaitros 2-3 min. Po to nukelti 5-8 min. ant kito puodo dangčio.

    Garnyrui tinka virti ryžiai, pagardinti saldžiąja paprika, žaliaisiais žirneliais ir konservuotais kukurūzais

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Burokėlių salotos Šviežių kopūstų sriuba Šokoladinis pyragas su kriaušėmis Mėsos troškinys su daržovėmis Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!