Špinatais ir lašiša įdaryta lydeka
- Špinatai , 150 gramų
- Krakmolas , 2 valgomieji šaukštai
- Šviežia lašiša , 200 gramų
- Manai , 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnas , 1 galva
- Druska , 1 valgomasis šaukštas
- Žuvies prieskoniai , 2 valgomieji šaukštai
- Bazilikai , 1 arbatinis šaukštelis
- Citrinos , 2 vienetai
- Daržovės , 500 gramų
- Lydeka , 2 kilogramai
- Aliejus , 70 gramų
Sušaldytą žuvį atšildyti, nuskusti, perpjauti pilvą, išmesti vidurius ir rūpestingai išknibinėti mėsą. Ją sumalti.
Sudėti miltus, manus, žuvies prieskoniai, druską ir svogūną, pakepintą aliejuje.
Pusę išminkytos masės kloti į lydekos odą išilgai.
Ant viršaus irgi išilgai iškloti špinatus, ant jų suberti džiovintus bazilikus ir iškloti lašišą, pašlakstytą citrina.
Sudėti likusią masę ir nelabai standžiai, kad nesprogtų, užsiūti ir aptepti aliejumi.
Kepti apie 1 val. karštoje orkaitėje. Atšaldyti, nepamiršti ištraukti siūlo ir papuošus patiekti.
- Komentuoti

Audrone, o Jūs pati dalyvaujate konkurse? Bent skaitėte taisykles? Labai jau skubate kritikuoti, žinoma, tai labai paprasta :) Vienas iš laimėtojų bus tas, kas atsiųs daugiausiai velykoms tinkamų receptų, todėl nera ko stebėtis, kad tie patys dalyviai siu

O lasisu kaip is gausybes rago...
Jau nuobodu daros, kad tik vieno zmogaus receptai vyrauja...
Nejau niekas daugiau negamina? Ir nesiuncia...
Panašūs receptai
Daugiau receptųPlastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.
Rodyti kitą patarimą