Greita paieška
Receptai
Draugai

Šviežių kopūstų sriuba

Šviežių kopūstų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Kopūstai , 1 galva
  • Svogūnas , 1 galva
  • Morkos , 3 vienetai
  • Sviestas , 100 gramų
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Lauro lapai , 3 vienetai
  • Krapai , 1 saujelė
  • Petražolės , 1 saujelė
  • Čiobreliai , 1 žiupsnelis
  • Šalavijas , 1 žiupsnelis
  • Raudonėliai , 1 žiupsnelis
  • Vanduo , 1 litras
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutarkuojame kopūstą, morkas (galima ir smulkiai supjaustyti). Susmulkiname svogūno galvą.

  2. Svogūnus ir morkas pakepiname ant sviesto.

  3. Į užvirintą vandenį sudedame kopūstus, supilame pakepintas morkas su svogūnais. Suberiame prieskonius, džiovintus raudonėlius, šalaviją ir čiobrelius.

  4. Nepamirštame įmesti kelis lauro lapelius. Susmulkintus krapus ir petražoles galima suberti tik baigiant virti sriubai.

  5. Sriubą verdame apie 20 - 30 minučių.

  6. Išvirusią sriubą galima paskaninti šaukštu grietinės.

Receptą atsiuntė Gitana
Komentarai1
Vida

Sriuba reikia virti mesos buljone. Ir nereikia jokio sviesto!

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei jus kankina nemiga, 500 g salotų lapų 5 minutes virkite viename litre vandens. Po to atvėsinkite ir perkoškite. Prieš miegą iškerkite po stiklinę šio gėrimo.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žuvies kotletai Maltos vištienos Kijevo kotletai Žuvies kotletai Čeburėkai Troškintos kiaulienos kepenėlės Žuvies blyneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!