Greita paieška
Receptai
Draugai
Svogūnų džemas
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Raudonasis svogūnas , 500 gramų
- Česnakai , 1 skiltelė
- Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
- Rudasis cukrus , 30 gramų
- Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
- Čiobreliai , 1 pundelis
- Druska , 1 žiupsnelis
- Raudonas vynas , 150 mililitrų
- Balzaminio vyno actas , 50 mililitrų
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Nulupkite svogūnus ir supjaustykite.
Įkaitinkite aliejų dideliame puode. Sukapokite česnaką ir sudėkite į puodą kartu su svogūnais, druska, cukrumi ir čiobreliu.
Troškinkite kol išgaruos visas susidaręs svogūnų skystis. Tai gali užtrukti apie 40 minučių.
Skysčiui išgaravus, supilkite raudoną sausą vyną ir actą. Kaitinkite tol, kol išgaruos actas, o vynas taps kaip sirupas. Džemas turi gautis tirštokas.
Šis džemas neturi jokio svogūnų skonio! Tinka prie kiaulienos, jautienos ir ožkos sūrio.
Receptą atsiuntė Žaneta
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!