Greita paieška
Receptai
Draugai

Tarkuotų bulvių virtinukai

Tarkuotų bulvių virtinukai
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 1 kilogramas
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Druska , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Grietinėlė, (30-35% riebumo) , 200 mililitrų
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nulupti, nuplauti, smulkiai sutarkuoti ir nusunkti kad neliktų skysčio. Skystį palikti nusistovėti, kad ant dugno nusėstų krakmolas.

  2. Bulvių masę gerai išminkyti su kiaušiniu, druska ir krakmolu, kuris liko nusunkus bulves. Iš paruoštos masės formuoti virtinukus, dėti juos į verdantį pasūdytą vandenį maždaug 15-20 min.

  3. Padažui sumaišyti pakelį "Carbonara" padažo mišinio su grietinėle ir pavirti apie 4 min.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelių guliašas Lietuviška  balta mišrainė Nugarinės šašlykas Pikantiškas kepsnys iš karkos - "Banginis" Mėsos troškinys su daržovėmis Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!