Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba
- Vištienos krūtinėlė , 1 vienetas
- Pivagrybiai , 300 gramų
- Grietinėlės sūris , 200 gramų
- Svogūnas , 1 vienetas
- Bulvės , 4 vienetai
- Druska
- Pipirai
- Žalumynai
- Sviestas , 3 valgomieji šaukštai
Į verdantį vandenį (1,5 l) sudėtvištieną (susidariusias putas nugrėbkite). Tuo tarpu nulupkite bulves, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į tą patį puodą. Virkite, kol vištiena suminkštės.
Svogūną supjaustykite ir sudėkite apkepti į keptuvę su tirpintu sviestu. Tada sudėkite stambiai pjaustytus pievagrybius ir kepkite, kol išgaruos susidaręs vanduo (10 minučių).
Iš puodo išimkite vištieną, supjaustykite kubeliais ir sudėkite atgal į puodą. Sudėkite kepintus svogūnus su grybais, sudėkite grietinėlės sūrį, pagardinkite druska, pipirais, žalumynais, išmaišykite. Patiekite su česnakinėmis skrudintos duonos riekėmis.
Skanaus.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųVerdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.
Rodyti kitą patarimą