Greita paieška
Receptai
Draugai

Tortas "Vazonėlis su gėlėmis"

Tortas "Vazonėlis su gėlėmis"
Tortas "Vazonėlis su gėlėmis"
Rekomenduojame:
Įvertino 13 lankytojų

Kategorijos: Tortai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Kremui:
  • Mascarpone sūris , 500 gramų
  • Kefyras , 200 gramų
  • Vanilinis cukraus , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus , 180 gramų
  • Citrina , 1 vienetas
  • Želatina , 30 gramų
  • Spanguolės , 100 gramų
Biskvitui:
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Miltai , 30 gramų
  • Cukrus , 50 gramų
  • Krakmolas , 30 gramų
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Biskvitas: baltymus išplakti iki putų, tuomet suberti cukrų ir iki standžių putų išplakti.

  2. Po to po viena imaišome trynius. Išsukame iki vientisos masės.

  3. Miltus sumaišome su krakmolu ir kepimo milteliais. Suberiame į masę.

  4. Skardelę išklojame kepimo popieriumi ir supilame tešlą.

  5. Kišame į orkaitę 12- 15 min. (Priklausomai nuo orkaitės).

  6. Kremas: želatiną užpilame su 100 ml. šalto vandens ir palaikome, kol išbrinks.

  7. Išplakame kefyrą su cukrumi, citrinos sultimis, vanilinu ir mascarponės sūriu.

  8. Spanguoles sutraiškome su blenderiu ir sudedame į kremą, viską gerai išplakame.

  9. Išbrinkusią želatiną pakaitiname, kad ištirptų, ir atvėsinus supilame į kremą, viską išmaišome.

  10. Iškepusį ir atvėsintą biskvitą išimame, padedame į lėkstę ir padaliname į dvi dalis.

  11. Apjuosiame jį su nuimama forma ir sukrečiame kremą. Gražiai sulyginame, iš saldžios masės pagaminame vazonėliui skirtas dėtales ir kišam porai valandų į šaldytuvą.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Soffi
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Spageti makaronų apkepas Žemės riešutų pyragas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Mieliniai čeburėkai Virtos “gėlytės” Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!